Maart tips

© Tip Amsterdam Noord

Welke maand het ook is, er zijn altijd leuke activiteiten in Amsterdam om je te vermaken. Hier zijn onze hoogtepunten voor Maart in Amsterdam Noord die je niet wilt missen.


Tolhuis: Lust for Life
2nd March 20:00-01:00

Kom naar het Tolhuis op 2 maart van 20:00 tot 01:00 en beleef een avond vol goede muziek en plezier bij Lust for Life. Dit evenement is inmiddels een begrip geworden in de entertainmentkalender van Amsterdam en omstreken. Geniet van klassiekers van bands als The Cure, Blur, Disclosure, Arctic Monkeys, The Police, Daft Punk, Iggy Pop, Outkast en nog veel meer. Deze avond geeft je gegarandeerd een nieuwe Lust for Life! Koop nu je tickets hier. Mis het niet!

                                                                                                                                                                                                     


   

‘T Zonnehuis: Christian Kjellvander
8 maart 

Christian Kjellvander opent de deur naar ‘Hold Your Love Still’ met zijn zachte stem, zijn eerste soloalbum sinds het in 2020 uitgebrachte ‘About Love And Loving Again’. Dit creatieve werk onthult Kjellvanders reflectieve kant, waarin hij de uitdagingen van het ware leven verkent, verweven met de complexe invloeden van het kapitalisme. Tegelijkertijd spoort hij aan om de hoop op een betere toekomst niet te verliezen. En de Zweedse artiest slaagt erin dit alles op een bijzonder tedere en fluisterende manier over te brengen. Koop hier je tickets.

De deuren gaan open om 19:30 uur en het hoofdprogramma begint om 20:30 uur. Zorg ervoor dat je op tijd bent om geen seconde van dit bijzondere optreden te missen!


DGTL Festival
29, 30, 31 Maart 2024

Maak je klaar voor de ultieme festivalervaring bij DGTL Amsterdam! Dit jaarlijkse evenement op de NDSM Werf staat garant voor een weekend vol energie, muziek en onvergetelijke momenten.

DGTL Amsterdam biedt een unieke ervaring waarbij collectieve energie en muziek samenkomen. Laat je meeslepen door de krachtige bas en ervaar hoe jij en anderen één worden in deze bijzondere omgeving.

Met een line-up vol topartiesten zoals Bonobo, Maribou State, ÂME & DIXON en nog veel meer, belooft DGTL Amsterdam het festivalseizoen op spectaculaire wijze te openen. Mis deze kans niet om jezelf onder te dompelen in de beste elektronische muziek.

Wees er snel bij, want kaarten vliegen de deur uit. Zorg dat jij erbij bent en laat je meevoeren door de synergie van DGTL Amsterdam. Bereid je voor op een onvergetelijke reis vol ritme en til jouw festivalervaring naar nieuwe hoogtes. Koop je kaarten hier!


Tolhuistuin: MIKE
13 Maart – 20:30

Deuren openen om 19.30 uur, hoofdprogramma begint om 20.30 uur. MIKE, een bekende rapper en tekstschrijver, komt naar de Tolhuistuin toe met zijn nieuwste project ‘Burning Desire’. Dit album markeert een belangrijk keerpunt in zijn carrière, omdat hij samenwerkt met een diverse groep artiesten zoals Larry June, Liv.e en Earl Sweatshirt. Met zijn introspectieve teksten en soulvolle samples heeft MIKE de aandacht getrokken van zowel critici als fans.

MIKE begon zijn muzikale reis in 2015 als onderdeel van het collectief sLUms in New York. Sindsdien heeft hij meerdere albums uitgebracht die positieve recensies ontvingen en heeft hij opgetreden met gerenommeerde artiesten zoals Blood Orange, Earl Sweatshirt, The Alchemist en Freddie Gibbs.

De deuren gaan open om 19.30 uur zodat je voldoende tijd hebt om binnen te komen voordat het hoofdprogramma begint om 20.30 uur. Mis deze kans niet om MIKE live te zien optreden ter ere van de release van ‘Burning Desire’. Kaartjes zijn hier verkrijgbaar. Wees er snel bij, want ze gaan snel!

 


Opzoek naar andere leuke activiteiten in Amsterdam?