Amsterdam Noord

Valentijntips Amsterdam-Noord

© Lenneke | Tip Amsterdam Noord

Valentijnsdag in Amsterdam-Noord

Amsterdam-Noord heeft alles wat nodig is om jouw Valentijnsdag onvergetelijk te maken. Ontdek onze tips voor Valentijnsdag Amsterdam-Noord. Of je nu kiest voor een romantische wandeling langs het water, een cultureel uitstapje of een smakelijk diner, deze tips zorgen ervoor dat jij samen met je geliefde, vriend(in), familie of buurvrouw een geweldige dag beleven in dit bruisende Stadsdeel. Geniet van de liefde en de schoonheid die Amsterdam-Noord te bieden heeft op deze speciale dag!

 

Romantische wandeling langs het IJ

Begin je dag met een romantische wandeling langs het IJ.

Neem het pontje ( F3 ) vanaf centraal station naar de Buiksloterweg
Geniet bij aankomst van het prachtige uitzicht op de skyline van Amsterdam terwijl je hand in hand loopt met je partner.

Maak mooie foto’s bij de iconische A’DAM Toren, EYE Filmmuseum en vervolg je weg lopend naar de NDSM-Werf.

 

Pllek

Vier de liefde bij Pllek!
Geniet van een romantisch diner en een filmavond met je geliefde, vrienden of familie.
Het driegangenmenu biedt een heerlijke selectie voorgerechten, hoofdgerechten en desserts om te delen, waardoor je elkaar nog beter leert kennen.

Na het diner kun je ontspannen en genieten van de film ‘The Shape of Water‘. Een prachtig verhaal dat de kracht van onvoorwaardelijke liefde laat zien.

Kies een comfortabele zitzak uit, pak een dekentje en geniet van de film onder het genot van drankjes en popcorn. Een perfecte manier om Valentijnsdag door te brengen of gewoon samen met iemand speciaals te genieten van deze bijzondere avond. Kom naar Pllek en vier de liefde op unieke wijze.

 

 

De VerbroederIJ

Op zoek naar een leuke date voor Valentijnsdag? Zoek niet verder! Kom naar de theatervoorstelling van theatergroep “Wij Spelen Jouw Verhaal”. Hier wordt jouw verhaal tot leven gebracht door middel van improvisatietheater. En het thema van deze voorstelling is natuurlijk: de liefde.

De voorstelling vindt plaats in de Strandzaal en begint om 20.15 uur en duurt tot 21.15 uur. En het beste nieuws? De toegang is helemaal gratis! Dus je kunt gewoon langskomen, zonder reservering.

Laat je verrassen door het talent van de acteurs en geniet samen van een avond vol humor, emotie en romantiek. Wie weet ontmoet je zelfs wel een bijzondere Valentijn tijdens deze bijzondere avond.

 

Cafe ONS

Zoals elk jaar weten ze bij cafe ONS een perfect Valentijns diner neer te zetten.

Kom en geniet van een betoverende Valentijnsavond met een heerlijk diner en prachtige versiering. Wil je zeker zijn van een mooie tafel? Reserveer dan snel door een e-mail te sturen naar reserveren@cafeons.nl of bel naar 020-7740303. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt.

Een keer wat anders? Ga op Valentijnsdag naar de theatervoorstelling Alter van Dilan Yurdakul.

De voorstelling Alter van Dilan Yurdakul is een unieke theatervoorstelling die op Valentijnsdag bezocht kan worden. Het stuk draait om de invloed van migratie op het individu, waarbij de derde generatie Dilan Yurdakul haar eigen identiteit onderzoekt en worstelt met onverwerkte trauma’s van haar voorouders. Ze probeert hierbij verbindingen te leggen tussen haar familiegeschiedenis en haar toekomst, en vraagt zich af wat ze wil doorgeven als moeder en wat ze achterlaat. Deze zoektocht zorgt voor verwarring bij het leven in twee werelden.

De voorstelling belicht de strijd van Dilan Yurdakul als afstammeling van migranten om dichter bij haarzelf te komen en zich los te maken van de pijnlijke geschiedenis van haar familie. In tegenstelling tot haar voorgangers heeft zij de vrijheid om bewust haar eigen toekomst vorm te geven.

“Alter” is een indrukwekkende voorstelling die ons laat nadenken over de impact van migratie en hoe dit individuen beïnvloedt in hun zoektocht naar identiteit

Het is een unieke kans om jezelf onder te dompelen in dit meeslepende verhaal.

Mis deze voorstelling niet en breng op 14 februari om 20:30 uur een bezoek aan Likeminds Noord, Gedempt Hamerkanaal 203. Maak er een bijzondere Valentijnsdag van door vooraf heerlijk te dineren bij Lowlander, Hangar, Goudfazant of Chateau Amsterdam met je partner, vrienden, familie of buren. Koop snel je tickets en beleef een onvergetelijke avond.