Oud en Nieuw

Oud en nieuw staat weer voor de deur dus het wordt tijd om een gezellige avond te gaan plannen!
Wij zetten de leukste uitjes voor je op een rij en zullen deze steeds aanvullen.

Op naar 2023 – Pllek

Een spetterend uiteinde en knallende start van het nieuwe jaar bij Pllek! Met kenmerkende optredens die je meenemen de avond in en de nacht door en met fantastische uitzicht over Amsterdam. “Zoeken naar dat ene feestje” voor oudjaarsavond hoeft dus niet langer. Pllek is je redder in nood. Trommel je vrienden op en scoor je kaarten voor het te laat is. Dresscode? Check: Dress less to impress, informally fabulous, of gewoon lekker jezelf. Glitters worden gewaardeerd.

DISCO FEVER – de Ceuvel

.De afsluiter van 2022! Café de Ceuvel wordt omgetoverd tot een Disco Walhalla waar je je benen onder je lijf vandaan danst. Met twee vol geprogrammeerde zalen laten ze je swingen op alle vormen van disco! Proosten met heel veel bubbels en als klap op de vuurpijl: een oliebollen loterij met als prijs de goude sojaboon voor de onbeperkte booze. In de latere uurtjes zal je het bredere spectrum van disco ontdekken zoals Neo disco, Ektronische disco en Afro/Cosmic disco van o.a. de hoofdact Ajuma! Voorafgaand aan dit feest kan je ook nog genieten van het Fancy Disco Diner.

 

Shelter – Adam toren

Van 23.00 uur op oudejaarsavond tot 18.00 uur is het één en al feest bij de Shelter met het beste van het beste. 20 uur dansen is niet niks maar als we de Shelter moeten geloven hebben ze zich goed voorbereid. Ze houden van verassingen want ze willen zo min mogelijk verklappen. Het wordt dus een groot verassingsfeest. Shelter heeft een uitstekende reputatie van exclusieve feestjes dus wij denken te weten dat het absoluut de moeite waard is om hier tickets voor te kopen. Koop je tickets hier!

Het goede voornemen – Tolhuistuin

Het einde van het jaar komt in zicht, Het Goede Voornemen in de Tolhuistuin staat dus weer op het programma. Een huiskamerfestival en clubnacht om het nieuwe jaar onvergetelijk in te luiden. Verwacht vier area’s met dj-sets, optredens, karaoke en een hoop randprogrammering in thema. Het restaurant is ook geopend voor champagne, een borrel en snacks. Om 00:00 uur kun je de jaarwisseling meemaken met prachtig uitzicht vanaf het Tolhuistuinbalkon.


Mis je iets? Laat het ons weten dan zetten we jouw geweldige feestje erbij.

Contact

"*" geeft vereiste velden aan